Start Filmer
HÅRBORTTAGNING
HUDBEHANDLING
INJEKTIONSBEHANDLINGStart

Ellipse


Ellipse/IPL är en förkortning för Intensivt Pulsat Ljus. Ellipse används till permanent hårborttagning, ytliga blodkärl, pigmentfläckar och hudföryngring. Ljusets energi leds ned till antingen pigment i hårsäcken eller till exempel kärl, en värmereaktion uppstår som ger önskad effekt. Vi använder oss av Ellipse, den mest beprövade apparaten på marknaden. På grund av dess unika inbyggda kylsystem kan högre energinivåer användas vilket ger en bättre effekt utan ökad risk för biverkningar.


GentleYag


Gentle Yag, en laserpuls sänder ut ljus som har en helt specifik våglängd och energimängd som absorberas i blodkärlen. Ljuset omvandlas till värmeutveckling i kärlen medan huden runt om inte skadas. Värmeutvecklingen i kärlen gör att kärlen täpps igen. Metoden är mycket effektiv men framför allt på benen kan flera behandlingar behövas. Stora åderbråck som kräver kirurgisk behandling kan inte behandlas. Gentle YAG-lasern är en mycket mer skonsam metod än t ex sprutbehandling av åderbråck. Någon eftervård behövs inte. Du sköter din hud som vanligt efter behandlingen, eventuellt kan Du behöva en bra återfuktande kräm.


Cryopen


CryoPen är känd för hudläkare över hela världen och kan behandla väldigt många olika hudåkommor. Det är ett entastående instrument som enkelt och säkert avlägsnar olika hudförändringar snabbt och effektivt utan att skada frisk vävnad. CryoPen är en noggrann behandling som arbetar med dikväveoxid (lustgas) för att frysa pigment och hudfläckar. Den behandlar fibrom, vårtor, pigmentfläckar, hemangiom, fettknölar och åldersfläckar.


Juvederm


Juvederm, ansiktsfillers, är ett ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Vi har testat alla fillers på marknaden, våra patienter har funnit att Juvéderm är mest skonsamt samtidigt som det reducerar dina ålderstecken och förstärker diskret din naturliga skönhet. Vi vill förse dig och din behandlande läkare/sjuksköterska med kliniskt testade och kvalitetssäkrade behandlingar för ansiktet som hjälper dig att bevara ditt naturliga utseende och som ni båda kan lita på.